Οι Septepmber Code στο Mood Radio

Οι SEPTEMBER CODE δημιουργηθηκαν το 2002 . Σχεδόν αμέσως άρχισαν να συνθέτουν πρωτότυπο υλικό, και ταυτόχρονα αρχίζουν να αποκτούν ένα πραγματικά προσωπικό ήχο ο οποίος αναδύεται από τις νέες συνθέσεις τους: μελωδικός αλλά και κάποτε σκληρός, progressive αλλά και άμεσος, έντονα ρυθμικος αλλά και με λυρικά στοιχεία, ένα αμάλγαμα των διαφορετικών επιρροών πέντε μουσικών που έδεσαν τις μουσικές τους εμπειρίες σ’ αυτό το σχήμα.
Για τρία χρόνια έπαιξαν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, πριν αποφασίσουν να ηχογραφήσουν τα τραγούδια τους.

Το αποτέλεσμα ήταν το ντεμπούτο CD τους με τίτλο “2 Smiles Ago” που κυκλοφόρησε το 2006,απο την LIVE RECORDS
Το "2 smiles ago " πηρε πολυ καλες κριτικες απο τον ελληνικο και ξενο τυπο , και επαιξε σε διαφορα ραδιο κυριως του εξωτερικου.
Το 2009 αντικατέστησαν τον αρχικό τραγουδιστή Λουκά Πανουργιά, με τον τραγουδιστή/ κιθαρίστα Δημήτρη Κοσκινά, και άρχισαν να ηχογραφούν καινούργιο υλικό .
Το νέο τους CD τιτλοφορείται “Remembering Mirrors” , ηχογραφήθηκε από τον Mark Adrian στα Artemis Studios. Η παραγωγή έγινε από τον Mark Adrian, Θανάση Αλατά και September, ενώ το mastering έγινε από τον Ted Jensen στα Sterling Sound Studios στη Νέα Υόρκη.

Είναι ένα concept CD με ενιαίο στιχουργικό θέμα, και αποκαλύπτει μερικές από τις ευρέως φάσματος επιροές των September Code.
Official site : www.septembercode.com
ΜΕΛΗ.
Σωτήρης Πομόνης – κιθάρες
Δημήτρης Κοσκινάς – φωνή/κιθάρα
Θοδωρής Μποτίνης – μπάσο
Γιάννης Δημουλάς – τύμπανα/φωνητικά
Ρένος Μηλιάρης – πλήκτρα/πιάνο

επιμελεια και παρουσιαση
www.moodradio.gr
Δημητρης Τεκτονιδης
ΑΚΟΥΣΤΕ

Media

chatters      vvelope